Landen In Finale Van De Strafste School

APRIL 25, 2012

LANDEN – De Bovenbouw van de Sint-Gertrudisschool in Landen is goed op weg om de strafste school van Vlaanderen te worden. Sinds gisteren is de school al de strafste van Vlaams-Brabant. Sint-Gertrudis kwam als provinciale laureaat uit de bus bij de wedstrijd De Strafste School 2012 op radiozender MNM (vroeger Radio Donna). Op 9 mei maakt de jury van de wedstrijd, die bestaat uit Tom Dice, Aagje Vanwalleghem en Tom De Cock, bekend wie de wedstrijd wint. Voor het zover is, komt de jury nog op bezoek bij de vijf provinciale winnaars. In Landen houdt ze halt op donderdag 26 april om 9 uur. Aan de uiteindelijke winnaar schenkt Vlaams onderwijsminister Pascal Smet (SP.A) een hypermoderne multimediacorner. (Uit Het Nieuwsblad van zaterdag 21 maart, 2012.)

Meer info over “Strafste School” : http://www.mnm.be/shows/dss2012/de-strafste-school-2012